Beste klant,

Hexacom zette het jaar 2016 in met een belangrijke aankondiging: Hexacom wordt overgenomen door BKM. De drijfveren voor het samengaan van de twee sectorgenoten waren van strategische aard. De telecom- en IT markt is de laatste jaren onderhevig aan een consolidatie, en deze trend zet zich door. Schaalvergroting is een conditio sine qua non voor verdere groei en om u als klant optimaal te kunnen blijven bedienen met nieuwe oplossingen en de gepaste technologische ondersteuning. BKM en Hexacom dekken door deze fusie de hele Belgische markt af met kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. 170 gespecialiseerde medewerkers bedienen samen zo’n 16.000 klanten uit diverse sectoren.

New company, rich history

Vanaf 1 april 2017 nemen we dus een nieuwe start, maar de expertise en de kwaliteit die u van ons kent, blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw ICT behoeften.

Met vriendelijke groeten,

Bart Soetaers
Managing Director BKM-Hexacom

UCC

De communicatie met medewerkers, klanten, leveranciers en partners loopt via de meest uiteenlopende kanalen. BKM brengt al die media – telefoon, e-mail, fax, instant messaging, social media, video, document sharing – voor u samen in één gebruiksvriendelijke interface. Via Unified Communications zorgt BKM ervoor dat u bereikbaar blijft op de momenten en via de kanalen die u zelf verkiest.

Collaboration tools

Collaboration tools zijn applicaties die u toelaten efficiënter samen te werken. Het gaat onder meer om tools voor presence management, web collaboration, document sharing en video conferencing. Met die oplossingen kunt u uw tijd efficiënter benutten. Minder verplaatsingen zorgen voor tijdwinst en kostenreductie. Uw ecologische voetafdruk vermindert aanzienlijk.

Unified Communication & Information

Samenwerking en communicatie zijn van primordiaal belang om efficiënter en sneller uw klanten, collega’s, leveranciers of andere contacten te woord te staan en daarom is het ook belangrijk dat je aan document sharing kan doen via onze tools en dan spreken we over Unified Communication & Information. Andere oplossingen zoals click-to-dail, Presence Based Routing, CRM integratie, Business Intelligence rapporten,… zijn oplossingen die er voor zorgen dat u een  betere dienstverlening aan uw klant kan geven. Ze  verhogen de efficiëntie en de productiviteit van uw onderneming, reduceren de complexiteit van uw communicatiemiddelen en laten u tegelijk toe om de kosten te beperken. Bovendien kunnen wij instaan voor het volledige beheer en onderhoud van uw communicatie-infrastructuur, zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken.

Unified Communication & Collaboration

Wilt u graag weten hoe deze oplossing de werking van uw onderneming kan optimaliseren?

Onze specialisten staan u graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONZE EXPERTS